Hotel
Usluge

Što nudimo

Poslovnost

Kongresi, banqueti i team building

Kao posebne usluge našeg hotela izdvojili bismo organizaciju kongresa, banqueta i team buildinga za Vaše poslovne partnere. Uz bogatu ponudu hrane i pića te profesionalnost osoblja, organizaciju poslovnih događaja dogovorit ćete u tren oka. Vrijedi napomenuti da naša kongresna dvorana ima kapacitet od 100 osoba, bogata je dnevnim svjetlom te modernom tehničkom opremom, a postoji i mogućnost povećanja ili smanjenja njenog prostora.

Više
SPA iskustvo

Odmor bez stresa

Nakupljenog se stresa rješavamo opuštanjem. Hotel IN Vam ispunjava želje bilo da se radi o masaži, kupanju u zatvorenom bazenu, treningu u našoj teretani ili opuštanju u jacuzziju.

Naš unutarnji bazen u potpunosti je funkcionalan i spreman za korištenje kako bi uz jacuzzi pružio potpuno spa iskustvo.

Više
Kasni let ne mora biti problem

Tu smo da vam pomognemo organizirati vrijeme

Na dan odlaska iz naših smještajnih jedinica ne morate razmišljati kako provesti vrijeme ukoliko vas čeka kasni let kući. Ukoliko se želite zadržati u prostorijama našeg hotela, nudimo vam 3 opcije.

1 - Mogućnost LATE CHECK-OUT-a ovisno o raspoloživosti

2 - Doplata za dnevni boravak

3 - Mogućnost korištenja unutarnjeg bazena, restorana, teretane, knjižnice i bara uz naslove knjiga na raznim jezicima - uvjet je izlazak iz sobe na vrijeme kako bi se mogla pripremiti za iduće posjetitelje.